Aikido za odrasle in otroke - nova sezona se pričenja5.9.2016 ponovno pričenjamo s treningi aikida za odrasle in za otroke starosti 5-8 let.

Odrasli - aikido kot rekreacija in samoobramba

Aikido je idealen šport za ljudi, ki iščejo nekaj novega, drugačnega.


  • intenzivna telesna vadba
  • nenasilen kontakten šport brez tekmovanj
  • samoobramba
  • izboljšanje samopodobe
  • večanje samozavesti

Za ženske je aikido odlična alternativa grobim sistemom samoobrambe, ki temeljijo na moči in agresiji. Aikido temelji na perfektni tehniki in izogibanju konflikta. 

Za moške predstavlja aikido neizčrpen vir napredka in ohranjanje zdravega telesa in duha. 

Aikido ni uporaben samo v telovadnici, ampak vsakodnevno pripomore k boljšim odnosom med ljudmi, vam pomaga predvideti konfliktne situacije in vam ponudi metode, kako se jim izogniti. Aikido ni podoben nobeni borilni veščini, enostavno ga morate poskusiti, če hočete razumeti skrivnost, zaradi katere ga vadi preko 2 miljona ljudi po vsem svetu. 

Otroci - aikido za zdrav razvoj karakterja

Aikido za otroke, 4-8 let starosti, se osredotoča na pripravo telesa in duha. Disciplina je osrednja tema in nujni pogoj za varno vadbo borilnih veščin.

Vendar otrok ne vabimo z medaljami, zmagami, staršem ne rišemo idej o bajnih vsotah za prestop njihovih otrok iz kluba v klub.

Aikido trenira otrok zase, koristi pa bo imela cela družba, kjer otrok živi.
Vsak otrok je dobrodošel na naših treningih in zagotavljamo napredek vsakega otroka.

Čeprav ne korakajo vsi z enakimi koraki, vsi napredujejo in si pridobivajo samozavest. Vpis poteka skozi celo leto. Preizkusni trening je brezplačen.Previous
Next Post »
1 Komentar
avatar

Priporočam vsem,ki bi radi sebe ali svoje otroke naučili sprostitve,mirnosti,discipline...razgibali telo,dobili energijo...trener Tadej s svojo mirnostjo dobro voljo,znanjem, daje energijo, ki jo vsi potrebujemo.

Balas